Intră în competiția Prânzul Anului și poți câștiga:
5000€!
Voturile clienților te pot face câștigătorul marelui premiu de 5000 de euro! Încurajează-i să te susțină!
Notorietate și
vizibilitate
Campania îți sporește expunerea și recunoașterea și motivează întregul personal.
Flux de clienți
Te bucuri de un număr mai mare de clienți și de venituri mai mari datorită vizibilității.
Cum participi?
Toate restaurantele din România care au un profil Google Business sunt incluse automat în concurs.
1
Actualizează-ți profilul Google Business. Dacă nu ai deja un profil de afaceri, creează unul.
2
Pentru a fi eligibil pentru vot, compania ta trebuie să fie definită în una dintre următoarele categorii: restaurant, food, bar.
3
Vrei să îți crești șansele?
Promovează-te pe Instagram, Facebook, Tik Tok. Invită-ți comunitatea și clientii să te voteze!
Vezi regulamentul campaniei

*Pentru a intra în posesia premiului, restaurantul câștigător trebuie să fie afiliat Edenred.
Ești curios să descoperi care sunt cele mai votate locații pentru un prânz delicios?
Aici poți comanda gratuit materiale promoționale
pentru a le utiliza în perioada campaniei.
Este ușor să le comunici clienților tăi că participi la competiția Prânzului Anului 2025 by Edenred.

Comandă table tents, postere și autocolante pentru restaurantul tău!
Devino acum și crește-ți vânzările cu până la 50%!
Edenred este cel mai important furnizor de beneficii pentru angajați din România, iar cardul de masa este cel mai dorit beneficiu extrasalarial, folosit pentru achitarea mesei la restaurant sau pentru achiziționarea de produse alimentare.
Devenind partenerul nostru
îți vei crește vizibilitatea
fluxul de clienți
îți vei suplimenta vânzările.
Vino în Țara lui Mai Bine!
Ești un restaurant care pune preț pe ingrediente locale și preparate autentice? Ai oportunitatea de a face parte din "Țara lui Mai Bine", un proiect național inițiat de Edenred și Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA)
Beneficiezi de suport și resurse pentru a transforma prânzul într-o experiență autentică, bazată pe ingrediente locale.